Ons nieuwe thuis

Ruim 25 jaar geleden woonden mijn man Michiel en ik met twee jonge kinderen in Leusden. Tijdens een logeerpartij op het Groningse platteland werden we verliefd op deze woonboerderij. We besloten ons hectische yuppenleven in te ruilen voor een rustiger bestaan. Elke dag genieten we intens van de ruimte en stilte op deze bijzondere plek. Als we behoefte hebben aan meer vertier dan gaan we naar Groningen. Niet voor niets verkozen tot een van de leukste steden van Nederland.

Wat kan ik voor jou doen?

  • Zorgen dat je je direct hier thuisvoelt. Als je aankomt zal ik je persoonlijk verwelkomen en in Noorderloft wegwijs maken.
  • Als officieel gastvrouw van Nationaal Park Lauwersmeer kan ik je vertellen welke bijzondere plekjes je daar kunt bezoeken of wat je er kunt doen.
  • In Noorderloft staat een grote mand met allerhande toeristische informatie. Ik kan je tips geven over lokale restaurants, supermarkten en alles wat er te doen is in onze omgeving.
  • Een van mijn passies is de beeldende kunst. De liefde geef ik vorm in klei en kleur. Met mijn beelden van keramiek exposeer ik in binnen- en buitenland (o.a. New York en Vietnam). In onze huisgalerie en Noorderloft zelf staat ook werk van mijn hand. Ik kan je hier van alles over vertellen en mijn atelier laten zien als je dat leuk vindt.